مواد لازم
سينه مرغ 300 گرم
برنج 400 گرم
زعفران آبكرده سه قاشق سوپخوري
تخممرغ شش عدد
بادنجان 300 گرم
روغنمايع 150 گرم
ماست 250 گرم
پياز يك عدد
نمك و فلفل نصف قاشق چايخوري
زرشك و مغز گردو به ميزان لازم
طرز تهیه
سینه مرغ را بعد از پاك كردن و شستن، با پياز، نمك و فلفل ميگذاريم تا آبپز ميكنيم، بعد بادنجانها را سرخ كرده آنگاه برنج را مثل چلو خيس كرده و آبكش ميكنيم. در ظرفي جداگانه تخممرغ، ماست و زعفران را مخلوط كرده، هم ميزنيم و داخل برنج پخته شده ميريزيم سپس همه مواد را با هم مخلوط ميكنيم. در يك ظرف پيركس يا نسوز ابتدا يك لايه از برنج آماده شده از تهچين را ريخته و با پشت قاشق صاف ميكنيم، آنگاه يك لايه از مرغ پخته شده را روي آن ميريزيم. همچنين مقداري زرشك و مغز گردو و دوباره يك لايه برنج روي آن را ريخته و يك لايه بادنجان سرخ شده را روي برنج ميريزيم و آن را صاف ميكنيم، در پايان مقداري روغن مايع روي آن ريخته و داخل فر در دماي 300 درجه به مدت نيمساعت ميگذاريم تا سرخ شود. اگر فر نداريد روي آن فويل بكشيد و روي حرارت ملايم بگذاريد، بعد از سرخ شدن آن را روي سيني برگردانيد و با اضافه كردن دو قاشق روغن، طرف ديگر آن را سرخ كنيد، حالا ميتوانيد بعد از سرد شدن آن را مثل كوكو، برش دهيد.
نظرات شما عزیزان: